?

Log in

 
 
31 December 2011 @ 11:59 pm
Chapter 27 : Scrapbook 2011.  desktops

#1


default icons/PJ

books (+) tv-shows (+) movies (+)
 
 
 
damned by the lightclover_heaven on January 22nd, 2011 04:46 pm (UTC)
auw, milyan jó háttered van :3

nézem épp a fringe-et és már most tetszik.
lol XD spongyabobot néztek!

nah, nézem tovább.
Eszter: supervargesz on January 22nd, 2011 05:38 pm (UTC)
Köszönet. ♥ Bár épp tervezek egy cserét, csak még nem tudom, hogy egy aktuálisabb smallville lesz vagy itt is befringesítem a dolgokat... :)
damned by the lightclover_heaven on January 22nd, 2011 05:25 pm (UTC)
okéj, végeztem az első duplarésszel.
szinkronosan nézem, mert gyorsabban haladok és megérem az alapokat, hogy mire utolérem a 3. évadot, tudjam nézni felirattal.

és tetszett.
szeretem az ilyen sorozatokat. nagyon imádtam régen a Milleniumot. nem tudom emlékszel-e rá, a viasaton ment még évekkel ezelőtt. le is szedtem végig, mert nagyon jó kis sorozat volt.

meg most a gyilkos számokat is nézem. főleg Charlie miatt persze XD
meg helyszinelőket. de mondjuk azt össze-vissza. nincs tévém, de mikor éjszakás vagyok, ált. viasaton vagy cool-on mindig van CSI.
meg House. de már azt se nézem. tekintve hogy nincs tévém, itthon meg ritkán töltök és nézek filmet. vagyis sok le van már szedve, csak időm nincs annyi ami kéne.

de most megyek zuhanyozni, aztán sztem még egy részt nézek a fringe-ből.

mennyire utálnál, ha megint kérnék gif-es icont??
lol.
Eszter: poliviavargesz on January 22nd, 2011 06:00 pm (UTC)
Örülök, hogy tetszik. =) Megértem, hogy a szinkronos változatot választottad, bár nem tudom mennyi minden sikkad el benne, csak azt hogy ugye én magyar felirattal néztem elsőre, és most mikor angol felirattal vetemedtem neki sokkal jobban tetszett... Mondjuk az azért is volt, mert most már tudtam mikre kell figyelni. Eszméletlen mennyire ki vannak gondolva a dolgok előre, de majd meglátod. Arra készítsd magad, hogy Walter hangját felváltja Cliff Barnes hamarosan, bár azt hiszem ezt már említettem.

Már a második évad fináléja környékén tart a retekklub és mivel még most kezdték szerintem lehet még a harmadik évadot is adni fogják, szóval talán még azt is tudod majd szinkronnal nézni. Elég durva, hogy ennyire közel lesznek a kinti részekhez, de mondjuk már valamelyik német csatornának is láttam harmadik évados ajánlót, szóval jól van ez így. Ha belegondolok lehet, hogy a 3.01 Oliviát, még én is megnézem magyarul. Mondjuk ez egyelőre csak elmélet, mert sorozatjunkien még nem olvastam biztosat, de olyan 7 epizódra visszahozni elég ésszerűtlennek tűnik egy ekkora szünet után, és a 3.08 Entrada simán évadzáró érzést kelt szóval ott nyugodt szívvel megtörhetnék meg az évadot..

Emlékszem mekkora volt már, hogy Olivia emlékezett John telefonbeszélgetésére és ezzel jött rá a dolgokra. Lehet még nem hangzott el, de fotografikus memóriája van és olyan kapcsolatokat fog felismerni dolgok között, hogy csak nézel majd hogy ezt hogy a szöszbe. De majd ha a negyedik részt nézed és megérkezik Szeptember még inkább durvulnak a dolgok, na de ennyi spoiler bőven elég volt, bár lehet mire ezt olvasod addigra már nem is lesz ez spoiler...

Én sok mindent nézek, de csak gépen. Próbálom szinten tartani / fejleszteni az angolom, meg jobban szeretem, hogy nem függök kezdési időpontoktól. Mondjuk most nekem is van egy rakat cuccom, ami megnézésre vár a Pretty Little Liarstől a Fireflyig.

Kérem a youtube linket meg az időzítést és mehet is. Remélhetőleg ezúttal nem három hónappal később posztolom...
damned by the lightclover_heaven on January 22nd, 2011 07:32 pm (UTC)
uhm spoilerek, nyugi nem igazán tudom még így sem összerakni a dolgokat. eddig akkor a 2 résszel vagyok kész, de még meg akarok nézni egyet.
holnap meg lehet egész nap mást se csinálok majd, csak fringe-t nézek.

pacey hangját - nekem pacey marad xD, sztem jól eltalálták. bár neki lehet hogy ez volt a hangja paceyként is ??

omg, mondta az apja, most a 2. rész végén hogy az aktájában benne van hogy mit csinált a fiával. gondolom valamiféle kísérletben belevonta őt is. hmm... izgi. meg az a vállalat. az sem tiszta nekem.

milyen vicces volt már, mikor kérdezte a robotkezes nő, hogy hány órája halott a john. erre mondja a másik, hogy 5. Erre a nő: akkor kérdezzék ki!

XD
mekkora jó már!!

yupp, millennium tényleg jó. sorozatok ingyen-n fennt is van. abba is volt egy rész, amit meg akartam mutatni neked, mikor a kislány papagája elpusztul, és el akarják temetni. volt egy párbeszéd ami úgy tetszett, de nem találom meg. a második évadból pedig azt hiszem a 4. lovas című volt a kedvencem. azt a tévében láttam még régen és a hideg rázott tőle, de olyan jó értelemben. szeretem az olyan sorozatok, amik után napokig tudok gondolkozni hogy mi hogy történt benne, nah és akkor döntöttem el hogy megnézem ezt is majd.

de persze nézek én glee-t meg gossip girlt is. láttam glee-t szinkronosan és ugh. no way!! borzasztó. csak úgy mint az eclipse szinkronja. hát aztem pedig már nem tudják alulmúlni magukat, de igen.
akárki akármit mond, akkor is a hardwicke-es volt a legjobb. nekem bejött az olcsóköltségvetéses feeling. legalább valóságosabb volt, nem olyan hatásvadász mint ez a drága helyszines 2-3. rész.

hát linket keresek, de nincs fennt.
majd valahogy kimásodpercezem vagy nem tudom...

PLL!! auuuw. lemaradtam valahol a 7. rész körül ; _ ;
Eszter: poliviavargesz on January 22nd, 2011 08:12 pm (UTC)
Annak idején, mikor kezdtem én is tömbösítve néztem egy darabig, mert le voltam maradva és húúú...Volt, hogy már nem tudtam merre van a fent meg a lent.. De az a jóóó!. :D

Igen, Seszták Szabi szinkronizálta Pacey-t is. Mivel én sosem tudtam igazán rákattanni a Dawsonra nekem Josh Peter, és még inkább Peter lesz, ha a Fringe megér egy hosszabb kort...

A Massive Dynamickal jól meg fognak lifteztetni, ugyanúgy William Bellel... De ott lesz még Walter rengeteg korábbi kísérlete, ami előjön. Művelt ő is cifra dolgokat, aztán meg a beszólásai meg kis filozofálgatásai a legjobbak. Mekkora kezdőmondat volt már, hogy "Azt hittem kövérebb leszel"... LOL. És nem csak bunkó poénjai lesznek, de azokat is imádni lehet. Egy doktor néninek egyszer majd beszól, hogy "Hacsak nem magasabb az intelligencia hányadosa, mint az enyém, akkor nem érdekel a véleménye." Ja, és még amit Johnnal művelnek sem lesz piskóta. Imádom, mikor Oliviának be kell menni a tartályba... De be is fogom. Nagyon kivi vagyok mit gondolsz majd a 4. részről, mert az lesz az egyik első igazán főszállal foglalkozó...

Na nálam a GG az ami a le van töltve, de nem kezdtem el, ugyanúgy a PLL meg a Firefly sőt a Mentalista is... Na, de majd egyszer csak elkezdem őket.

Ha megadsz részleteket a gifről talán tudok segíteni link ügyben. ;)

damned by the lightclover_heaven on January 22nd, 2011 09:18 pm (UTC)
auw!! Gossip Girl jóóó!! Blairt imádom. Ő meg Chuck a legjobb karakterek, csak miattuk nézem. néha GG benyom egy két hangzatos életbölcsességet, amúgy zenéje jó, az első season kimondottan élvezhető. Serena idegesít. Dan meg aranyos. imádom a szarkasztikus bemondásait XDD

Mentalista!! Öcsém kedvenc sorozata. a Lost mellett. Eskü ez a gyerek sose tanult normálisan, de youtuberól felirat nélkül nézte az új részeket.

nah, megyek aludni lassan.
a gif pedig amit szeretnék, hát nem igazán tudom elmondani. de valahol a 47. perc elején van, a blueray rip-em szerint, és akkor van mikor bella az ebédlőben odamegy a többiek asztalához. ez a rész: http://www.homeofthenutty.com/movies/screencaps/displayimage.php?album=48&pid=52555#top_display_media
eddig: http://www.homeofthenutty.com/movies/screencaps/displayimage.php?album=48&pid=52560#top_display_media

semmi felirat nem kell rá, csak simán 100x100-ba. még a szinezéssel sem kell vesződni, tényleg.

basszus ... már másfél órája tervezem, hogy megyek aludni |D
de most már tényleg.
jóéjt ~
Esztervargesz on January 23rd, 2011 09:09 pm (UTC)
Majd kifejtem mit gondolok, ha odáig jutok, hogy belekezdjek... :)

Ő. izé én sem tanultam sosem "normálisan". Egy hónapig jártam egy "tanárhoz", akivel a beszédet gyakoroltuk nyelvvizsga előtt. Ha másra nem erre jó volt a sorozatjunkieságom...

Szeretném, ha eltalálnám a részletet, amit szeretnél, és ebből így nagyon nehéz. Már vagy 10 perce próbálgatom a beállításokat, de sehogy sem akar összejönni. Nem tudom, hogyan kéne próbálni, de ha valami videóvágóval meg tudnád vágni aviban és feltölteni. Vagy keresgélni még youtube linket...

A színezéssel nem tudok nem vesződni, de igyekszem majd könnyedre venni. :)

Jó éjt, igaz ez már egy másik... :D
damned by the lightclover_heaven on January 24th, 2011 06:40 am (UTC)
ha ki tudsz vágni pár másodpercet és emailben átküldeni, vagy megbeszélhetjük msn-en is, vagy nem tudom.

de nem akarlak vele terhelni, tényleg!!
Eszter: Kristenvargesz on January 24th, 2011 10:06 am (UTC)
Beszéljük meg úgy inkább, hogy az elejéből kellene a részlet inkább mikor habozik vagy mikor megindul, csak mert a teljes jelenet valami 100 frame fölött volt, kipróbáltam, azt meg lehetetlen belepasszírozni 40 kb-ba...
damned by the lightclover_heaven on January 24th, 2011 04:30 pm (UTC)
inkább az eleje :3
Eszter: everything is differentvargesz on January 24th, 2011 08:47 pm (UTC)
Tessék parancsolni:

Egészséggel használd. :D
Eszter: everything is differentvargesz on January 22nd, 2011 06:01 pm (UTC)
Még egy dolog a megnézendő listámra. Ismertem a sorozatot, de mondjuk csak hallomásból, látni nem sok mindent láttam belőle, de ezek az ajánlók igencsak hatásosak. Köszi. :)
damned by the lightclover_heaven on January 24th, 2011 06:41 am (UTC)
és már a 6. résznél járok...

a 4. rész érdekes volt. főleg az a kopasz ember |D
Eszter: poliviavargesz on January 24th, 2011 10:11 am (UTC)
Bizony, Szeptember állandó feltűnése minden részben eszméletlen durva. Néha meglátom, néha utána kell néznem mikor tűnt fel, de mindig ott van. A nyitó logóban meg az egyik képkockán már a pilotban ott van, hogy:Oké, akkor hamarosan feltűnik Mr. Jones. Aztán kiderül mi a fene is van Johnnal, aztán meg jön az 1.14 Ability, ami az egyik kedvencem...
damned by the lightclover_heaven on January 26th, 2011 07:11 pm (UTC)
10. résznél járok. most rabolta el Oliviát a teleportálós ember.

omg.
gyorsabb volt mint a Massive Dinamic.

ps. fél szemmel mindig figyelem a kopasz embert, de sose látom |D
de lúzer vagyok xD
Eszter: poliviavargesz on January 27th, 2011 05:42 pm (UTC)
Oh, Mr. Jones. Na, ő még visszatér többször is. Az akcentusától kiver a víz, de gondolom magyarban nincsen neki. Mit szóltál Billy Burkehöz? Abban a részben volt ugye, mikor Olivia Németországba megy... Charlie Swan és Olivia, milyen beteg már???

Akkor mindjárt az Abilitynél tartasz. Az meg az Inner Child, a Bad dreams és az utolsó két rész, a Road Not Taken meg a There's More Than One Of Everything lesznek, amik a főszálat jobban előre mozdítják.

Nyugi én sem látom meg mindig, sőt... de a tv.com-on meg lehet lesni, hogy hol van... Néha hajad téped, mert totálban ott megy el Olivia háta mögött vagy valami és mégsem veszed észre...
damned by the lightclover_heaven on January 27th, 2011 06:51 pm (UTC)
ohte, nekem már tényleg nagyon creepy, hogy fel van épülve pedig még az elején járok, és ezek nem is a főszálas részek.

omg. Charlie!! már akkor láttam hogy benne lesz, mikor az elején mentek a creditek, látom hogy billy burke, mondom WTF??

aztán nah mondom lol már XD
furcsa volt bajusz nélkül. meg hogy nagyon nyomult Oliviára . _ . "
most értem haza még csak, mert nappalos voltam, úgyhogy lezuhanyok, nézek egy részt és dőlök az ágyba.
Eszter: everything is differentvargesz on January 27th, 2011 07:11 pm (UTC)
Jaja, de lesz még durvább... és most meg azt mondta J. J., hogy csak a fejünket fogjuk fogni attól, ahogy most elő akarnak szedni dolgokat első évados részekből. Nem is az, hogy nem fogod érteni mi zajlik, ha nem láttad azokat a részeket, de ha igen, akkor olyan pluszt fognak adni, hogy csak nézel...

Nekem meg bajusszal volt furcsa megszokni a 24 után. Azt az évadot pont néztem amiben szerepelt...

Hú a 11-es guszta rész lesz. Ne sok nassolást tervezz az elejére.

Ja, akartam mondani, hogy a második évadban van egy olyan rész, a 11-es, amit az első évadra terveztek, de nem adták le "élőben" , hanem egyszer csak véletlenszerűen belökték a másodikba, és több dologból is nyilvánvaló, hogy nem jó helyt van időben. Úgy a 18-as rész elé vagy mögé illik be kronológiailag, talán jobban jársz vele, ha akkor iktatod be, de végül is érhető a második évadban is, mert egy filler darab, csak a második évadban egy elég rossz helyen szakítja meg a folytatólagosságot ...

damned by the lightclover_heaven on January 27th, 2011 08:30 pm (UTC)
JJ egy zseni. meg a többiek is, akik írták.

úgy össze van rakva hogy tényleg.
szomorú rá gondolni, hogy mennyi minden kis utaláson vagy belső poénon siklik át az ember, de ha nagyon figyelnék mindenre, akkor nem igazán tudnám élvezni sztem.

nah, léptem lassan aludni.

ps. nagyon szeretem az új avataromat. lávjú érte!!
jóéjt.
Eszter: spuffyvargesz on January 28th, 2011 11:29 am (UTC)
Bizony. :D

Azelőtt is szerettem, sőt! de most újranézésnél szerelmesedtem teljesen bele a sorozatba, és részben pont a sok kis előzetes utalás miatt. Nem tudom mennyi spoilert tudsz, biztos van, amit igen, de nem is mondok konkrétumokat csak, hogy én sem voltam oda a részletekért, most meg épp azok fogtak meg. Mondjuk ez többnyire úgy van, ha már újranézésnél tartasz. ;)

Nagyon szívesen. ♥
damned by the lightclover_heaven on March 2nd, 2011 04:18 pm (UTC)
Esztervargesz on March 2nd, 2011 07:00 pm (UTC)
Imádom. Annyira jó a dal. Meg maga a videó is. Valahol a youtubeon van egy Olivia video Pink Fuckin' Perfectjével. Várj rákeresek. Tessék:

Ez is szuper. Most egész rákaptam ezekre. Itt még van egy pár tök jó: http://mypencalledwalter.tumblr.com/tagged/top+10+fringe+fanvid

Olyan rossz, hogy a héten nem lesz új rész és közbe jönnek olyan apró spoilerek, hogy hajam az égnek áll. Jön a mi Lincolnunk, William Bell úgy tűnik megszállja Oliviát egy csöppet, ja és Walter meg Peter tesz egy kirándulást Olivia fejében. A producerek meg azt mondják, hogy az utolsó pár rész teljesen más megvilágításba helyezi az eddig történteket, és egy teljesen új szinten fogjuk érteni a történéseket.